Vi lever i en tid med mycket intryck, stress och psykisk ohälsa. 

Det finns risk för sämre resultat, mer konflikter och sämre samarbetsförmåga i vardagslivet.

Vill ni främja hälsa, pauser och utvecklat tankemönster i er organisation?

Värdet av att leda sig själv från en lugn plats är inre ro, bättre sömn, psykisk hälsa, förmåga att fokusera, bättre relationer mer energi. 

  • Mer tillgång till resurser och egen kraft: Genom att pausa medvetet får man ökad tillgång till sina inre resurser och sin egen kraft.
  • Inre närvaro och fokus: Pausen ger möjlighet att nå inåt och ökar medvetenheten om vad som är viktigt på riktigt för varje individ.
  • Harmoni och välbefinnande: Genom att må bra och ha tillgång till sina resurser blir man mer harmonisk gentemot sig själv och andra.
  • Hålla huvudet kallt och hjärtat varmt: Pausen bidrar till att hantera stress och balansera känslor, vilket främjar både mentalt och emotionellt välbefinnande.
  • Hållbart självledarskap: Genom att integrera pauser i vardagen kan man skapa en grund för hållbart självledarskap, där man tar ansvar för sitt eget välmående och balanserar arbete och återhämtning.

Pausfågelutbildning vägleder till att bli din egen pausfågel. 

Ta med teamet max 8 personer - få återhämtningsstunder på agendan, tillsammans men ändå var för sig i praktiken. Fyll på näring till hållbart självledarskap.

Plantera in pausen i din vardag. Vi ses 8 gånger, 2 individuella coachsamtal á 30 minuter. på detta sätt för du in mer närvaro, balans och glädje i din vardag, i ditt liv.

Investera i hälsa ge dina medarbetare möjlighet att bevara god hälsa.

Pausen hjälper dig att hålla huvudet kallt & hjärtat varmt.

Smakprov, ta en paus nu. Dela gärna till någon du tror behöver en paus. Det är i mellanrummet det sker.

Pausfågelutbildningen 

Pågår 8 veckor.

En träff i veckan (digitalt oftast) i din vardag, 8 tillfällen.

Du som deltar gör din egen insats mellan träffarna för att bli leda dig själv från din inre kraft. Släppa negativa tankemönster och ge dig själv en slags omstart, kliv in i ditt nya. 

Vi ses, där det finns möjlighet att ta input från varandra, 

Du skapar din individuella pausplan. 

Två individuella coachsamtal ingår.

En viktig kärnkompetens nu & i framtiden. Jag välkomnar fler pausfåglar i arbetslivet, i skolans miljö och egentligen överallt där jag möter människor. När vi blir fler som håller hjärtat varmt får vi ett mer kärleksfullt samhälle.

Vill du ha mer information om Pausfågelutbildning, hör gärna av dig.


Annelis styrkor är att hon är närvarande, inkännande, utstrålar värme och glädje, har humor, bra på att uppfatta o sammanfatta det som jag som klient pratar. / Ulla

Anneli är inkännande. Hon har ett sätt att inge lugn men samtidigt känner man hennes sprudlande energi och genuina intresse för mig som klient. / Nora

Anneli är varm, omtänksam och generös. Delar frikostigt med sig av idéer och tips /Anna

"En gemensam paus stärker gemenskapen och medverkar till att man lär känna kollegor som man annars inte kommer i kontakt med"

"Återhämtning är viktig för att människor ska kunna hantera arbetsbelastning så att den inte blir ohälsosam.Och det handlar då inte bara om att återhämta sig hemma, genom att koppla av på sin fritid och sova gott. Vi behöver också korta återhämtningar under dagens lopp. De är viktiga för alla"
© 2021 Uhlin AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång