Om mig ...

Min vision
är en harmonisk vardagsLIV genom att vi stillar oss för att leda oss mer hälsosamt & hållbart.

Idé

Jag plantera in pausen i din vardag så att du kan stilla dig landa i pausen och känna din kraft. Pausen hjälper oss att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt. Pausen är ett kort ögonblick, en möjlighet att checka i dig, landa i varandet, för att få tillgång till hela dig.Jag vill vara med och skapa en autentiskt stund till dig som vill stanna till och ge utrymme för att gå inåt först, kanske reflektera. Jag hoppas beröra på ett annat plan än vad vi kanske gör normalt i vårt arbetsliv. /Anneli

Plantera in pausen i dig, få tillgång till hela dig 

Jag vill vara med och skapa ett medvetet, hållbart och mer kärleksfullt samhälle.

Jag heter Anneli och har varit nyfiken på människor så länge jag kan minnas, nyfiken på hur hur olika en situation kan te sig beroende på vilket tillstånd människor tar med sig in i situationen. 

När jag var liten upplevde jag att tillstånd smittade av sig olika. Idag vet jag mycket mer om hur jag kan ta hand om mina egna. Ett slags utvecklingsarbete som alltid pågår för den nyfikne. Jag vet också att jag tycker mycket om genuin närvaro och att vi människor kan ge varandra härliga tillstånd om vi vill. Det börjar med dig själv.

När jag gjorde en större förändring i mitt arbetsliv, började jag reflektera över många områden det ledde bland annat till en diktbok, "Ord till & från hjärtat". Min bokresa har gett gett mig möjlighet att genuint titta inåt. Jag är tacksam när jag får återkopplingar från människor som läst & hört mina dikter. En ynnest  när du delar din inre upplevelse och reflektion. Jag älskar kraften i den lilla handlingen. Bjuder gärna på ett leende bara för att jag kan. 

När jag utbildade mig till Coach med systemsikförståelse blev det helt klart för mig att allt påverkar oss. En fantastisk verktygslåda att bära med sig i livet. Utgångspunkten i det systemiska är att helheten påverkar oss människor. Dåtid, nutid, framtid, vad vi äter, hur vi rör oss, våra tankar, vem vi umgås med, vart vi bor och mycket annat. Vi tar därför utgångspunkt i hela dig och titta på flera delar av ditt liv för att se mönster och samband, förstå varför du befinner dig där du gör just nu och vad det är du vill förändra. Allt kan påverka oss och små justeringar kan göra stor skillnad. Om vi bär dessutom med oss ett gäng frågor till den vi möter kan det ge oss helt andra öppningar i livet. Vi alla människor är unika. Det här är något vi alla kan påminna oss om. Vi är olika men ändå lika. Visst är det fantastiskt!

Jag uppskattar både rörelse och stillhet, utbildade mig inom neuromotorisk träning till SlowMotion Trainer, också för att få mer verktyg i livet. En motpol till allt snabbt. Ökat informationsflöde och ständiga förändringar sätter ökad press på oss. Hur vi förhåller oss till detta är avgörande för hur vi mår och hur vi håller i längden. Det berör mig att många stressar mer än vad som blir hållbart. Jag känner stor lust till att inspirera, coacha och dela med mig av holistiskt självledarskap, ökad förståelse till att må och fungera bra genom bland annat rörelser och uppmärksamhet på dig själv. 

Värdet i det är att du får tillgång till din egen kraft och kan därmed lägga energi på det som är viktigt på riktigt i ditt liv. För mig är det meningsfullt att få arbeta i sammanhang där människan och dennes kapacitet står i centrum. Hur kan vi vara hållbara människor, leda oss själva på bästa sätt. I mig bor en livlig idéspruta som älskar att starta igång, se det hända. Numera pausar jag den medvetet när det behövs. Jag utmanas såklart fortfarande och väljer att fortsätta utvecklas med kärlek till den jag är. Jag vill bidra med att levandegöra livet med glädje i lätthet. Vilken härlig domino effekt när vi är fler som väljer det.

När du engagerar mig får du en person som älskar att se att varje dag börjar med nya möjligheter, jag vill möjliggöra alternativ och se dig gå mot ditt önskade läge gärna genom att hedra pausen. Din kompass har du redan inom dig. Jag skapar möjlighet för människor att må bra genom att börja med att göra små justeringar.

🔅🔅🔅🔅🔅

Be someone that makes you happy

Med värme Anneli

Certifierad Systemisk coach, Certifierad kommunikolog Intermediate level. Lång erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling. 20 års erfarenhet i en Stiftelse som har resulterat i att jag har erfarenhet från fler olika befattningar. Pågående Styrelseuppdrag och rådgivande uppdrag för Stiftelser. Barn - och ungdomsyoga instruktör. Författare till boken, Ord till & från hjärtat. Inspiratör till att plantera in pausen. I mina framtida roller ser jag fram emot att bidra med ett holistiskt perspektiv, hållbart självledarskap, där arbetsliv och hälsa går ihop- en ansvarsfull och hållbar mer kärleksfull värld.

© 2021 Uhlin AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!