Om mig ...

Min vision
en harmonisk insida där jag lär mig balansera det som dyker upp på insidan genom att stilla mig, pausa, möta det som dyker upp, för att sedan stå i min egen kraft.

Idé

Jag finns här för dig som tycker att det är viktigt på riktigt att balansera din vardag med pauser. Pauser hjälper oss att behålla fokus och leda oss från ett varmt hjärta. När du checkar in i dig och landar i varandet får du tillgång till hela dig. Jag vill vara med och skapa en stund för dig som vill stanna till och ge utrymme för att gå inåt, landa i varandet, kanske reflektera. Jag hoppas beröra på ett annat plan än vad vi kanske gör normalt i vårt arbetsliv. Pausen hjälper dig att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt. /Anneli

Plantera in pausen i dig, få tillgång till hela dig 

Jag vill vara med och skapa ett medvetet, hållbart och mer kärleksfullt samhälle.

Jag heter Anneli och är gärna din guide och inspiratör till att plantera in pausen i din vardag. Jag brinner för att du ska leda dig hållbart. Ett harmoniskt vardagsLIV, ett hållbart liv med pausen på agendan. Pausen hjälper oss att hålla hjärtat varmt. 

Jag har arbetat över 20 år i ideella sektorn i olika roller, senast som verksamhetschef. Jag har lång erfarenhet av ledarskap organisationsutveckling. Idag har jag styrelseuppdrag i en Insamlingsstiftelse. 

När jag gjorde en större förändring i mitt arbetsliv, började jag reflektera över många områden det ledde bland annat till boken, "Ord till & från hjärtat". Min bokresa har gett gett mig möjlighet att genuint titta inåt. Jag får återkopplingar från människor som läst & hört min poesi. Jag älskar kraften i den lilla handlingen. Älskar när människor bjuder på ett leende och när jag får bjuda på ett till dig som möter mig.

Jag är utbildad Systemisk coach och Slowmotiontränare,  insikten att allt påverkar oss har landat med det. Utgångspunkten i det systemiska är att helheten påverkar oss människor. Dåtid, nutid, framtid, vad vi äter, hur vi rör oss, våra tankar, vem vi umgås med, vart vi bor och mycket annat. Vi tar därför utgångspunkt i hela dig och titta på flera delar av ditt liv för att se mönster och samband, förstå varför du befinner dig där du gör just nu och vad det är du vill förändra. Allt kan påverka oss och små justeringar kan göra stor skillnad. Om vi bär dessutom med oss ett gäng frågor till den vi möter kan det ge oss helt andra öppningar i livet. Vi alla människor är unika. Det här är något vi alla kan påminna oss om. Vi är olika men ändå lika. Visst är det fantastiskt!

Jag uppskattar både rörelse och stillhet, när jag utbildade mig inom neuromotorisk träning till SlowMotion Trainer, var det också för att få mer verktyg i livet. En motpol till allt snabbt. Ökat informationsflöde och ständiga förändringar sätter ökad press på oss. Hur vi förhåller oss till detta är avgörande för hur vi mår och hur vi håller i längden. Det berör mig att många stressar mer än vad som blir hållbart. Jag känner stor lust till att inspirera, coacha och dela med mig av holistiskt självledarskap, ökad förståelse till kraften som vi har inom oss. När vi stillar oss, känner harmoni får vi möjlighet att komma åt var kraft. Värdet i det är att du får tillgång till din egen kraft och kan därmed lägga energi på det som är viktigt på riktigt i ditt liv.

Hur kan vi vara hållbara människor, leda oss själva på bästa sätt. Hållbart självledarskap är och kommer vara en kärnkompetens i framtiden.

Numera pausar jag medvetet när det behövs. Jag utmanas såklart fortfarande och väljer att fortsätta utvecklas med kärlek till den jag är. Jag vill bidra med att levandegöra livet med glädje i lätthet. Det ska vara kul att leva! Vilken härlig dominoeffekt när vi är fler som väljer det.

När du engagerar mig får du en person som älskar att se att varje dag börjar med nya möjligheter, jag vill möjliggöra alternativ och se dig gå mot ditt önskade läge gärna genom att hedra pausen. Din kompass har du redan inom dig. Jag skapar möjlighet för människor att må bra genom att börja med att göra små justeringar. Med egna erfarenheter i bagaget på min resa här i livet har jag upplevt en hel del genom just de små stegen mot olika mål.

🔅🔅🔅🔅🔅

Be someone that makes you happy
Med värme Anneli

Certifierad Systemisk coach, Certifierad kommunikolog Intermediate level. Slowdown coach. Lång erfarenhet av ledarskap och organisationsutveckling. 20 års erfarenhet i en Stiftelse som har resulterat i att jag har erfarenhet från fler olika befattningar. Pågående Styrelseuppdrag och rådgivande uppdrag för Stiftelser. Barn - och ungdomsyoga instruktör. Författare till boken, Ord till & från hjärtat. Inspiratör till att plantera in pausen. I mina framtida roller ser jag fram emot att bidra med ett holistiskt perspektiv, hållbart självledarskap, där arbetsliv och hälsa går ihop- en ansvarsfull och hållbar mer kärleksfull värld.

© 2021 Uhlin AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång