Event Drömmar & längtan

"Allt det som har hänt mig i livet har börjat med en längtan och en dröm. Den stora kärleken, att bli mamma, de fina husen och lyckan i mitt liv. Vissa drömmar kom aldrig att besannas, men något annat kom i stället oväntat. Livet är ett flöde, som en dröm.

Det var en dröm och ett samtal med fotograf Peter BodhiAnand Ullberg som blev upptakten till eventet "Drömmar och Längtan" som äger rum här hos mig på gården i Knivsta 7 maj. Jag såg i en dröm en cirkel med människor som delar med sig om sina drömmar och sin längtan. Är de lika som mina? Är det bara jag som drömmer? Har jag slutat längta? Vad drömmer andra om?

Människor har i alla tider samlats för att inspireras och nära sina drömmar. Jag bjöd in Peter BodhiAnand Ullberg att välja ut några bilder och komma och berätta för oss hur hans fotokonst speglar hans drömmar. Självklart bjöd jag in min drömamabssadör- och drömgruppsvän Magnus Pamp att hålla föredrag om hur han ser på drömmar. Jag bjöd också in min nya vän Anneli Uhlin som är så rolig att skratta med. Hon skall berätta för oss om hur vi blir vår egen pausfågel.

Kom med i vår cirkel med samtal om drömmar denna sköna dag!

Välkommen att maila mig på LBL@ritaborenstein.se med din anmälan. Ta med älsklingen, släkt och vänner. Men tyvärr inte hunden, eftersom jag har katter."

/ Rita Borenstein


Program

Rita Borenstein - Hypnoterapeut, föreläsare och författare

Allting börjar med en dröm. Hur kan jag hedra mina drömmar så de besannas? Som värdinna för dagen håller Rita riktningen i programmet för dagen och leder samtal på dagens tema; drömmar och längan. Rita Borenstein är Life Between Lives®-facilitator, föreläsare och författare. Hon erbjuder sessioner med s.k. Life Between Lives själsregression i hypnos, skriver böcker samt bjuder in grupper för själslig inspiration och personlig utveckling.

Peter Anand Ullberg - Fotograf

Med en serie fotografier bjuder Anand in dig att inspireras, att öppenhjärtigt tolka, reflektera och känna in dessa bilder samt knyta an till dina egna upplevelser och frågor kring dröm.

Drömmer jag och hur påverkar då dessa drömmar mitt liv? Är drömmen och längtan en inre drivkraft för insikter och personlig utveckling? Med min kamera som stöd, i möten och ögonblick som blivit till fotografier söker jag svar på dessa frågor.

Anneli Uhlin - Pausfågel

Pausen är din vän. Hedra pausen ett kort ögonblick. Bli din egen pausfågel. Anneli bjuder in till paus med reflektionspoesi som hon samlat i boken "Ord till & från hjärtat". Anneli inspireras av kraften som finns i pausen och vill bidra till att fler blir nyfikna och öppnar upp för det som sker i mellanrummet. Hon påminner om pausnycklarna vi bär med oss. Om du vill skapa en ny pausmiljö i din vardag, på arbetsplatsen eller där du är i din vardag finns det möjligheter att höra mer om det.

Magnus Pamp - Drömtolkning

Magnus Pamp kallar sig drömambassadör och brinner för att sprida kunskap om drömmarnas potential. Magnus kommer att hålla föredrag med tema: "Dröm dig medveten och skapa i drömtiden". Nattens drömmar är ofta symboliska och oavsett innehåll kan du ofta härleda din vardag eller ditt inre mående i dem. Om du ser dina drömmar som välvilliga vänner, även ångestfyllda mardrömmar, kan du få god hjälp att skapa ett ännu mer medvetet liv. Under den här föreläsningen får du veta mer om hur du kommer ihåg dina drömmar bättre, hur olika drömmar kan tolkas och hur du kan använda nattens drömtid för att få inspiration.


Drömmar och längtan 

7 maj 2023 

Event inbjudan

Välkommen till en söndag med spännande föredrag, fotoutställning, samtal och fika på temat drömmar och längtan, i lantlig idyll. Under denna vårdag vill vi inspirera dig, samt hedra dina dag- och nattdrömmar. Rita Borenstein välkomnar dig till sitt hus och trädgård en timme norr om Stockholm tillsammans med Peter Anand Ullberg, Anneli Uhlin och Magnus Pamp. Människor har samlats i alla tider. Ta med dig en vän, en släkting eller någon du håller kär.

När: Söndag den 7 maj,  13-17

Var: Husby- Tuna 20 i Knivsta.

Anmäl dig

Välkommen med din anmäl genom att maila lbl@ritaborenstein.se 

Du får betalningsalternativ.

Sista anmälningsdag är 5 maj.

Kostnad

400kr / person för program och fika.

Hoppas vi ses och får dela en eftermiddag!

https://fb.me/e/16ZFHHYzY
"We create our tomorrows by what we dream today"
© 2021 Uhlin AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång