Genom att medvetenhetgöra den där lilla pausen, inse att det finns ett val

20.01.2023

Genom  att medvetenhetsgöra den där lilla pausen, inse att det finns ett val skapar du din vardags magi. Har du känt dig ofokuserad och trög kanske jagad inom dig på sistone?

Har du fastnat i görandet, bara kör på eller upplever att du något hindrar dig att ligga i fas i din vardag i livet?

Känner du att det är dags att släppa taget om det gamla ekorrhjulet och kliva in i det nya där du prioriterar det du vill uppleva på insidan i livet?

Om di har svarat ja på. Någon av frågorna ovan, är det första steget att förstå vad som står i vägen för att du ska kunna frigöra den inre styrka som finns djup inom dig.

PAUSkalendern är ett första steg skapad för att du ska frigöra tid i din vardag, pausa en kort stund, skapa återhämtningsstunder, mindfulness, harmoni på insidan och hämta hem din inre kraft.

Alternativ 1 Pauskalendern, bara du. 💌📫20 unika luckor. 

Alternativ 2 Pauskalendern, tillsammans med ditt team.💌📫Kan med fördel göras tilsammans men ändå var för sig, ett enkelt sätt att få pausen på vardagsagendan.

Skapa återhämtningsstunder en pauskultur där du är

Plantera pausen 

Bli vän med pausen. Pausa på det sätt som passar dig. Pausen är din vän. Små steg av återhämtning i din vardag.

#slowdowntime #planterapausen #pauskalender #återhämtning #hållbartsjävledarskap

Skapa din egen vardagsmagi 🪄✨✨✨

PAUSkalendern med slutna eller öppna testa vad som passar dig

Jag kommer guida dig till att sluta ögonen, du gör såklart det som du känner passar där du är. Eftersom jag guidar dig att sluta ögonen och det finns ett stort värde att pausa från intryck visuellt och då det ändå är en del som visas i klippet kanske du kan få in ytterligare en paus under dagen/kvällen där du tittar på klippet under pausen. Jämför om det blir någon skillnad för dig. 

Absolut bäst med slutna ögon ❤️🙏🏼

PAUS inspiration. Det finns så mycket att hämta i en återhämtningsstund. Med en paus får du återhämtning, det är en mental vila. Att skapa en ny rutin eller sätta spår för ett nytt mönster kan ta lite tid. Även en liten paus är värdefull. Pausen hjälper oss att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt. Plantera pausen och bli din egen pausfågel. Ge dig själv näring till hållbart självledarskap.

© 2021 Uhlin AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång